sâmbătă, 19 februarie 2011

Pregătirea copiilor pentru Înviere


Înţelegerea faptului că Postul Mare este o călătorie spre Înviere pe mine m-a ajutat enorm să trăiesc această perioadă şi să mă bucur cu adevărat de Înviere. Departamentul pentru educaţie creştină al  Bisericii Ortodoxe din America ne propune să îi învăţăm şi pe copii să facă acest lucru.
Oferta lor conţine o serie de lecţii (pe grupe de vârstă) pentru perioada prepascală, care conţin activităţi, icoane, texte, idei de discuţii, explicări ale perioadei şi ale slujbelor. Toate, bineînţeles, în engleză.
M-aş bucura să vă fie de folos. Dacă traduceţi ceva pentru a folosi cu copiii, poate ne împărtăşiţi şi nouă. O să încerc şi eu să fac acest lucru.
Vă invit deci la:

Preoteasa Natalia

4 comentarii:

matuska Eufemia spunea...

Draga Natalia, ar trebui sa ne impartim traducerile, ca sa mearga mai repede si mai usor :-) As lua eu tot ce tine de grupa de virsta 10-12 ani pentru tradus. Spor intru toate cele bune!

Natalia spunea...

Draga mea, mie mi-e teamă să îmi iau un angajament, nu ştiu dacă mă pot ţine de el. Dacă faci tu 10-12, atunci eu o să încerc să văd la cei mai mici, însă adaptând la grupa mea mică (6-8 ani). O să public când reuşesc câte ceva, aşteptăm şi de la tine, cu mulţumire şi bucurie!
te îmbrăţişez cu drag, mult spor şi ţie!

matuşka Eufemia spunea...

Nici eu nu voi putea traduce integral. Dar ma voi stradui sa fac un "rezumat" cit mai amplu ;-)

pr. Ionica spunea...

Pentru ca eu am la lectiile biblice si copii de 4 ani, ma straduiesc sa obtin traducerea lectiilor pentru aceasta varsta. Asta inseamna ca nu voi traduce eu, ci voi apela la prieteni. Numai bine !