marți, 14 decembrie 2010

Domnul Hristos - carte de colorat cu texte explicativeAm marea bucurie să vă prezint prima noastră carte. (Noi însemnând Editura Teofilia, adică un grup de prieteni cu mai multe proiecte în suflet, pe care sperăm să le vedem împlinite prin asociaţia cu acelaşi nume, pe care am înfiinţat-o anul acesta.)

Primul nostru proiect, la care lucrăm de câteva luni, tocmai s-a „întrupat”, adică de astăzi există şi fizic, pe hârtie. Este o carte de colorat cu texte explicative, prima din seria „Evanghelia în culori”. Un dar pentru cei mici, destul de nedreptăţiţi în oferta de carte ortodoxă de la noi.

Detalii:
Cartea are 40 de pagini şi conţine 32 de planşe de colorat despre Domnul Hristos, pornind de la izgonirea din Rai (momentul în care este anunţată venirea Mântuitorului) şi mergând până la Înălţarea Domnului. Fiecare planşă este însoţită de:
  • - un text care redă evenimentele ilustrate
  • - rubrica „Ce pot să învăţ de aici?”, care face mesajul Evangheliei actual în viaţa cotidiană a copilului, prin diverse problematizări sau activităţi practice.
Comenzi:

  • Librăria Sophia, alte librării şi pangare acoperite de reţeaua de difuzare Supergraph şi nu numai.

Opinia unei cititoare

cu bucurie şi nădejde de folos pentru frumuseţea sufletelor de copii,
N.C.

2 comentarii:

Ena si Alexandra spunea...

Felicitari pentru proiect! Pare o carte foarte frumoasa, o voi comanda si eu. Intr-adevar exista o lipsa acuta de carte ortodoxa pentru copii.

Aici e siteul unei alte edituri noi care a scos doua carti pentru copii, Povestea Sfantului Nectarie si Povestea Imnului Trisaghion.

http://edituraiona.blogspot.com/

Inca o data mult spor, sper sa editati cat mai multe lucruri frumoase si sa va gasim in librariile bucurestene, la Sophia si in multe pangare.

Alexandra

Natalia spunea...

Alexandra, mulţumim!
Ştiu cărţile editurii Iona, le-am luat calde, de la serviciu! Mi-au plăcut mult, deşi preţul e descurajant pentru copii, cel puţin în zona noastră...

Sper să apărem în curând şi la Sophia şi unde va fi nevoie să ajungă cartea.

cu mulţumiri pentru gândurile bune
Natalia